Diensten

Zonnepanelen reinigen

Het reinigen van je zonnepanelen is zeer belangrijk. Wanneer er vuil achterblijft op je zonnepaneel kan dat later voor problemen zorgen en een lager rendement met zich meebrengen. Door het vuil dat achterblijft zal er minder zon opgevangen worden en is je energieopbrengst een heel stuk lager.

Een regelmatig onderhoud aan je zonnepanelen kan hierbij gunstiger uitkomen en meer energie opleveren. Clean-Ko biedt hiervoor een kwalitatieve dienst aan die je steeds helpt om het onderhoud van je zonnepanelen veilig en correct uit te voeren.

Regenputten reinigen

Iedere regenwaterput, zowel in beton of kunststof, bovengrond of ondergrond, wordt na enige tijd vuil. Daardoor zal ook het regenwater vervuilen en afhankelijk van hoe groot de regenput is, kan dit voor problemen zorgen. Ook is de opbrengst van je regenwater sterk afhankelijk van het aanwezige vuil in de regenput.

Het reinigen en onderhouden van je regenput is daarom van groot belang. Weet je zelf niet hoe je hieraan moet beginnen of wens je beroep te doen op de kennis en vakkundigheid van een specialist? Dan staat Clean-Ko voor je klaar. Met het juiste en kwalitatieve materiaal, is je regenput in no time weer klaar!