Algemene schoonmaak

Reinigen van ramen

Laat het reinigen van uw ramen over aan een professionele ramenwasser. Wij reinigen al uw ramen vanbinnen en vanbuiten en vergeten daarbij ook de raamkozijnen niet.

U kan kiezen om ons voor 1 maal te boeken of u kan kiezen voor een periodieke hulp. Alle ramen worden gereinigd met professioneel raamwas materiaal.

Algemene reiniging van rolluiken, pvc, dakgoten

Het reinigen van rolluiken, pvc en dakgoten is geen leuk karwei en ook geen alledaags karwei. Maar daarom mag het ook niet vergeten worden. Wie het onderhoud hiervan goed opneemt, zal ook langer genot hebben van zijn materiaal.

Blijf je ook liever met beide voeten op de grond? Dan laat je best het onderhoud van je rolluiken, pvc en dakgoten, over aan een specialist. Neem vandaag nog contact op met ons, wij doen dit graag voor u.

Syndicus

Heeft u geen vaste poetsdame of conciërge in het gebouw of wens je graag echte vakmannen aan het werk? Clean-Ko zorgt voor orde en netheid en gaat daarnaast ook heel discreet te werk.

Periodieke hulp kan aangevraagd worden voor volgende termijnen:

  • éénmalig
  • Wekelijks
  • 2-wekelijks
  • Maandelijks

Ieder gebouw is anders en vraagt om een verschillend onderhoud. Vraag daarom gerust een offerte op maat aan.

Periodiek onderhoud van kantoren

Schoonmaak en onderhoud van kantoren en sanitaire ruimtes vragen tijd. U hoeft zich daar echter geen zorgen om te maken want Clean-Ko zet al zijn medewerkers en kwalitatieve materialen in, om je hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wij bieden discretie, flexibiliteit en kwaliteit aan en communicatie en afspraken staan voorop. Wens je een poetshulp voor, tijdens of na de kantooruren? Alles is bespreekbaar.